Mest lest, best dekning, flest lesere
Utvider i Silurveien 2

Utvider i Silurveien 2

Universitetet i Oslo øker arealet i Silurveien ved å leie ytterligere 1100 kvadratmeter.


I august flyttet Universitetet i Oslo (UiO) sine digitale eksamener til Selvaag Eiendoms Silurveien 2. Nå er UiO så fornøyd med de nye lokalene at de utvider satsingen ved å tegne en avtale på ytterligere 1100 kvadratmeter. 20 000 kandidater har allerede gjennomført eksamen i lokalene.

– Vi er strålende fornøyd med både lokaler og ikke minst Selvaag Eiendom. Våre lokaler er så bra at vi faktisk har hatt besøk fra flere internasjonale utdanningsinstitusjoner som henter inspirasjon hos oss, uttaler UiO i en melding.

Universitetet med de med større arealer får muligheten til å gi enda flere studenter gode vilkår under eksamen samtidig som UiO frigjør lokaler på campusen.

– Vi gleder oss over at kunnskapsmiljøet i Silurveien 2 stadig utvides og tilskuddet av unge studenter har bidratt til å berike miljøet på området, sier Frederik Selvaag, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

Silurveien 2 er på rundt 18 000 kvadratmeter over bakken, i tillegg til 12 000 kcadratmeter under bakken. Nybygget ble tegnet av Nordic Office of Architecture.